ŞANLIURFA / SİVEREK - Şehit Necmettin YILMAZ İlkokulu

(0__) ___-____
ÇİFTÇİBAŞI MAH. ÇİFTÇİBAŞI KÜME EVLERİ NO: 15 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu,ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren,gerçekleştirdiği sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş,geleceği şekillendiren özgün bir okul olmak.
Misyon
Biz ŞEHİT ÖĞRETMEN NECMETTİN YILMAZ İLKOKULU olarak;Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda vatana ,milletine,ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde,milletinin birlik ve beraberliğine,ülkesinin bağımsızlığına düşkün,ileri görüşlü,yetenekli,çağın bilgi ve donanımına sahip aydın,farklılıkları zenginlik kabul eden,empati kurabilen,yaratıcı ve pozitif düşünen,bilgi ve birikimini toplum yararına kullanabilen nitelikli bireyler yetiştirmektir.
ISI POMPASI (ELEKTRİKLE ÇALIŞAN)
ÖĞRETMEN SERVİSİ
ÖĞRETMEN SERVİSİ
Yerleşim Yeri